REGNBÅGS CUPCAKES

Här är regnbågs cupcakesen som jag och Andrea bakade!
Ingredienser

100 g smör
2 st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl ekologisk mjölk 3%
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
rivet skal av 2 citroner och saft från 1

1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.

3. Blanda smeten citronskal och saft.

4. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Fyll muffinsformarna till 2/3 med smet.

5. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små.


Kommentarer
Postat av: sophia

Fina bilder!! Dom var ju supergoda!! Puss

2012-04-21 @ 19:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0